gevelrenovatie Vinkeveen, slecht voegwerk vervangen en isoleren

Gevelrenovatie Vinkeveen

Gevelrenovatie

Het voegwerk van het woonhuis en van de garage is in zijn geheel vervangen. Eerst word het bestaande voegwerk uitgehakt of uitgeslepen tot een minimale diepte van 1cm. Dit is noodzakelijk wil het nieuwe voegwerk een goede hechting en body hebben!

Nadat al het bestaande voegwerk eruit is gehaald zullen wij beginnen met het reinigen van de geveldelen.

Gevelreiniging

Het bestaande voegwerk is nu verwijderd, nu kunnen wij starten met het reinigen van de gevels! De werkdruk word ter plaatsen afgesteld of de hardheid van het metselwerk, het tempratuur van het water word zo hoog mogelijk gedaan zodat de vervuiling uit het metselwerk zal verdwijnen. Tevens word ervoor gezorgd dat door deze reinigings methode dat al het stof uit het gevel verdwijnt, ook dit is belangrijk voor een goede hechting voor het nieuwe voegwerk!

Spouwmuurisolatie

Voordat we het nieuwe voegwerk zullen aanbrengen voorzien wij de spouwmuren van isolatie. Er worden kleine openingen in het voegwerk geboord om zo de spouwmuren te kunnen vullen. Nadat het isolatie materiaal is aangebracht kunnen we de gevels gaan voegen! Voor ventilatie t.b.v. de kruipruimte zullen wij roosters boren naar de kruipruimte toe en deze vast monteren aan de gevel!

Gevel impregneren

Nu het spouwmuren voorzien zijn van isolatie, het metselwerk is gereinigd d.m.v. stoomcleanen en het nieuwe voegwerk is aangebracht kunnen wij starten met het impregneren van de geveldelen! Impregneer is een transparante product dat wij d.m.v. een vloeisysteem of een nevel systeem zullen aanbrengen op het metselwerk en voegwerk. Dit zorgt ervoor dat het regenwater niet meer kan indringen maar van de gevels afpareld. Hierdoor wordt het voegwerk en metselwerk langer beschermt tegen weersinvloeden! u krijgt van ons ook 10 jaar garantie op de waterafstootbaarheid van het impregneer product.

Schrijf een commentaar

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.