gevelrenovatie Woerden 54 woningen van Groenwest woningbouw

Gevelonderhoud Woerden

Gevelreiniging d.m.v. stoomcleanen

In samenwerking met Bouwgroep Coen Hagedoorn hebben wij 54 woningen in Woerden gerenoveerd. Al het metselwerk is gereinigd d.m.v. stoomcleanen. Door deze reiniging methode voorkomen wij de ergste schade aan het voeg en metselwerk. De tempraturen lopen op tot 150 graden heet water, de werkdruk zal ongeveer 150 bar stoomdruk zijn! Hierdoor zullen alle algen en mossen doodbranden!

 

Voegen herstellen

Het voegwerk zal uitgehakt worden d.m.v. stof arm hakken. Hierdoor zal al het fijnstof direct bij de hakbeitel worden afgezogen en opgevangen in speciale stofzakken! Hierdoor zal de omgeving geen last meer hebben van stof!
wij zullen minimaal 1cm diep hakken zodat het nieuwe aangebrachte voegwerk een goede hechting heeft! Als het oude voegwerk is uitgehakt zal het metselwerk worden gereinigd d.m.v. stoomcleanen. Hierdoor zullen de geveldelen 100% stofvrij zijn, dit is noodzakelijk i.v.m. een goede hechting!

 

Gevel impregneren

Als het metselwerk is gereinigd d.m.v. stoomcleanen, de voegen zijn hersteld en uitgehard kunnen wij starten met het impregneren van de geveldelen. Impregneer is een transparantie beschermlaag die gedurende 10 jaar ervoor zorgt dat regenwater niet meer kan indringen via het metselwerk maar eraf parelt

Schrijf een commentaar

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.