Last van een koude woning? Wij isoleren u woning binnen 1dag!

isoleren Amstelveen

Isoleren

De bewoners van de Pauwentuin 19 in Amstelveen kwamen bij ons met de vraag of wij hun woonhuis kunnen voorzien van spouwmuurisolatie. Voordat wij kunnen isoleren zullen we eerst een inspectie moeten uitvoeren of de spouwmuur wel kan geïsoleerd worden. Wij zijn gecertificeerd bij IKOBKB ( dit is een organisatie die elk bedrijf in Nederland controleert of zei wel mogen isoleren.) Er zijn richtlijnen waaraan een spouwmuur moet voldoen willen wij deze kunnen isoleren.

 

Spouwmuurisolatie

Nu alles is gecontroleerd en de bewoners akkoord zijn gegaan met ons uitgebrachte offerte kunnen wij het isoleren in werking zetten. Wij zullen kleine openingen boren op de kruising van de lint en stootvoeg. Nadat alle gaten zijn aangebracht zullen wij beginnen met het aanbrengen van het isolatie materiaal. Dit zullen wij doen van onder naar boven zodat elk stuk spouwmuur goed word opgevuld! Als alle gaten zijn vol geblazen zullen wij deze gaten weer in bestaande voegkleur afdichten!

 

Isoleren / ventileren

Nu alles is voorzien van spouwmuurisolatie dient u rekening te houden dat het woonhuis geventileerd blijft! het woonhuis doet u zelf d.m.v. ramen of roosters open te hebben staan! mocht u nog condensvorming aan de binnenkant van uw glas hebben dient u meer te ventileren. Onder de vloer dient het ook te kunnen ventileren. Dit doen wij d.m.v. roosters aanbrengen / boren met een diameter van 50mm in een hoek van 45 graden. Per 8 vierkante meter vloeroppervlakte brengen wij 1 rooster aan.  

Schrijf een commentaar

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.