Voegen herstellen, gevelonderhoud Nederhorst den Berg, lekkage

Gevelonderhoud Nederhorst den Berg

Gevelrenovatie / voegen herstellen

Het voegwerk van het woonhuis is in de loop der jaren in verval geraakt door weers invloeden. Daarom is ervoor gekozen om deze woning incl. schoorsteen grondig aan te pakken. Hiervoor zullen wij het voegwerk uithakken tot aan het metselmortel (minimaal 10 mm) Nadat de bestaande voegen zijn uitgehakt/uitgeslepen word het metselwerk gereinigd d.m.v. zandstralen. 

 

Gevelreiniging / zandstralen

Het metselwerk van het woonhuis is opgebouwd uit gele stenen. Door atmosferische vervuiling van vliegtuigen auto’s, zure regen of UV stralingen zijn deze stenen in de loop der jaren niet meer geel maar zwart geworden. Om het metselwerk weer terug te krijgen in originele staat moeten wij het metselwerk zandstralen! Met onze speciale TORBO straalunit die op allerlei verschillende manieren is regelen is schade aan het metselwerk na genoeg uitgesloten! Nadat het metselwerk is gezandstraald zullen wij de geveldelen schoonspoelen met schoon leiding water. Na droging hiervan kan het voegwerk opnieuw aangebracht worden!    

 

Gevelonderhoud / gevel impregneren

Nadat er nieuw voegwerk is aangebracht, het metselwerk is gereinigd d.m.v. zandstralen kunnen wij beginnen met het metselwerk en voegwerk te beschermen tegen weersinvloeden! Impregneer is een transparante beschermlaag die gedurende 10 jaar ervoor zorgt dat regenwater niet meer in het metselwerk of voegwerk kan indringen! Wij geven hier ook een garantie van 10 jaar bij!

Schrijf een commentaar

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.