HGT Midden-Nederland – Geveltechniek is gecertificeerd

HGT Midden-Nederland - Geveltechniek heeft de nodige certificaten in bezit op het vakgebied waarin wij opereren. Iedereen die bij HGT werkt of voor HGT werkt is in het bezit van een VCA-certificaat en als bedrijf is HGT Midden-Nederland - Geveltechniek VCA-gecertificeerd. Op het gebied van verduurzamen is HGT Midden-Nederland - Geveltechniek KOMO gecertificeerd bij SKG-IKOB. Daarnaast zijn we in het bezit van het Thor Helical certificaat, voor het uitvoeren van muurherstel werkzaamheden.

 

 

SKG-IKOB (spouwmuurisolatie)

Wij zijn door SKG-IKOB (Stichting KOMO) gecertificeerd om spouwmuurisolatie werkzaamheden uit te voeren. Dit betekent dat we aan strenge toelatingseisen voldoen en dat de werkzaamheden conform dit certificaat worden uitgevoerd. Het houdt simpelweg in dat wij kwalitatief hoogwaardig werk leveren en daarin erkend zijn. Klik hier voor het certificaat

 

Thor Helical (muur herstelwerkzaamheden)

Wij zijn door Thor Helical gecertificeerd om de volgende werkzaamheden uit te voeren:

Klik hier voor het Thor Helical certificaat

 

VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu)

Wij zijn als bedrijf VCA-gecertificeerd, wat betekent dat wij veilig werken en tijdens de werkzaamheden rekening houden met de gezondheid van het personeel en het milieu. Al onze medewerkers hebben het VCA-diploma. Klik hier voor het VCA-certificaat.

 

Heeft u vragen over onze certificaten of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen, neem dan contact met ons op.