Voegen herstellen gemetselde muur

Weer- en milieufactoren tasten door de jaren heen het voeg- en metselwerk van bakstenen muren en historische gevels aan. Zure bestanddelen uit regenwater kunnen het bindmiddel uit het voegmateriaal oplossen. De voeg wordt dan zacht en poreus, en is vatbaar voor vervuiling en afbraak. Daarnaast is voegwerk vaak niet professioneel uitgevoerd, wat de situatie verergert. Huur altijd een gecertificeerd bedrijf in wanneer u uw voegen laat herstellen. Voorkom hiermee schade aan uw pand. Wij geven op ons voegwerk 10 jaar garantie.

 

 

 

Onderzoek voor voegen herstellen

Een gedegen en deskundig onderzoek door specialisten van HGT Midden-Nederland - Geveltechniek is een eerste en zeer belangrijke stap. Want pas dan wordt duidelijk op welke manier we het herstel gaan aanpakken. We brengen vervolgens een helder advies uit. Wanneer het metselwerk in slechte staat verkeerd, dan nemen we dat mee in de prijsopgave. Hiermee voorkomt u in de toekomst extra kosten.

Werkzaamheden voegen herstellen

Na uw akkoord starten we met het herstellen van de voegen. De aangetaste voegspecie wordt er door ons deskundig uitgehakt. Daarna reinigen we de muurdelen. Vervolgens brengen we de nieuwe voegen aan. Wij kunnen alle soorten voegwerk voor u verzorgen zoals:

platvol voegwerk
schaduw voegwerk
verdiept voegwerk
knip- en snijwerk
mechanisch verdichten

Opruimwerkzaamheden

Werkzaamheden bij het herstellen van voegen brengt enige overlast met zich mee. Uiteraard zorgen wij ervoor dat na de herstelwerkzaamheden alles netjes wordt achtergelaten. Vuil en rommel is afgevoerd. We lappen de ramen, ook bij de buren als die door ons stoffig zijn geworden, en spuiten de straat en tuin schoon. Dat hoort bij onze service.

Wilt u weten hoe de conditie van uw voegwerk is of vrijblijvend een offerte ontvangen, neem dan contact op met HGT Midden-Nederland - Geveltechniek. Wij geven 10 jaar garantie op voegwerk.