Isolatie of warmtepomp?

De warmtepomp is in het verduurzamen van onze woningen ‘hot’. Toch zijn het merendeel van onze woningen niet geschikt voor een warmtepomp. Huizen die voor 1990 zijn gebouwd, zijn onvoldoende geïsoleerd om met een warmtepomp het huis te laten verwarmen. Er is door gebrek aan isolatie teveel warmte verlies. Hierdoor moet een warmtepomp onnodig hard werken om het binnen warm te maken, als een warmtepomp het überhaupt binnen warm krijgt zonder goede isolatie.

In stappen verduurzamen

Wanneer uw huis niet goed is geïsoleerd, dan kunt u daar mee beginnen. Het isoleren van de woning levert een aanzienlijke besparing en hiermee krijgt u uw gasrekening laag. Vervolgens kan in een volgend stadium aan driedubbel glas en een warmtepomp worden gedacht.

HGT Midden-Nederland - Geveltechniek isoleert huizen, zodat er flink op de energierekening bespaard wordt. Wij verzorgen:

Werkgebied en klanten

Ons werkgebied is een straal van 25 kilometer rond onze vestigingsplaats Mijdrecht. Wij werken voor particulieren, VvE’s, woningcorporaties, projectontwikkelaars, overheidsinstellingen en aannemers.

Certificering

Wij zijn SKG-Ikob gecertificeerd om spouwmuren te isoleren. Hier vindt u het certificaat.