24 uursservice graffiti verwijderen

Als u een kunstwerk op uw buitenmuren wilt, dan vraagt u daar wel om. Graffiti daarentegen Is ongewenst. Het wordt door vrijwel iedereen als storend en ontsierend ervaren. Het is een toenemend probleem dat om specialistische reiniging vraagt. Graffiti verwijderen, zonder schade aan de ondergrond toe te brengen, is wat onze medewerkers goed begrijpen. Wij snappen daarnaast dat graffiti uw imago en uitstraling kan schaden, vandaar dat wij een 24 uursservice hebben opgericht en verwijderen graffiti binnen 24 uur na een melding. Wij werken in een straal van 25 kilometer rond onze vestigingsplaats Mijdrecht.

 

Coating tegen graffiti

Het verwijderen van graffiti is een tijdrovende en daarom kostbare bezigheid. Dat vandalen uw muur gebruiken om graffiti aan te brengen is meestal niet te voorkomen. Maar door het laten aanbrengen van een speciale coating, wordt het verwijderen eenvoudiger. We zijn in zowel het aanbrengen van de coating als het verwijderen van de graffiti gespecialiseerd.

Verantwoord en milieuvriendelijk graffiti verwijderenr

We reinigen de getroffen oppervlakten nauwkeurig met niet agressieve middelen. Doel daarbij is de graffiti te verwijderen, zonder de ondergrond te beschadigen. De door ons gehanteerde methode is snel, goed en vooral ook milieuvriendelijk. Wij behandelen zowel grote als kleine oppervlakten. Uiteraard zorgen wij dat alles netjes wordt achtergelaten. Dat hoort bij onze service. Na deze behandelingen ziet uw muur er weer perfect uit.

HGT Midden-Nederland - Geveltechniek werkt voor gemeenten, woningbouwverenigingen, bedrijven en Verenigingen van Eigenaren (VvE). 

Wilt u meer weten of gebruik maken van onze 24 uursservice om graffiti te verwijderen, neem dan contact op met HGT Midden-Nederland - Geveltechniek.