Wat zeggen onze klanten over ons?

Een selectie van (volgens Google) relevante recensies:

HGT Geveltechniek
4.8
Gebaseerd op 250 beoordelingen
powered by Google
Sjanie RademakerSjanie Rademaker
09:30 17 Apr 24
Dit bedrijf is zeker aan te bevelen. Wij hebben met een aantal buren de muren laten uithaken, isoleren, stoomreiniging en impregneren. Het werk is prima verlopen. Afspraken werden nagekomen, mochten werkzaamheden door het weer niet doorgaan, liet men dit weten. Het personeel was vriendelijk en werkten keurig netjes. Na afloop werd alles grondig weer schoongemaakt. Alleen maar complementen voor HGT! Gijs & Sjanie
Kees KeijzwrKees Keijzwr
10:48 15 Apr 24
Prima ervaring met de vakbroeders van HTG Het eveneens aanwezige dakdekkersbedrijf vroeg of ik HTG zelf had gevonden. Ja hun kwaliteiten gezien op de website van hen. Nou goed gedaan, harde werkers die 2 van HGT. Dat rijmt !!
Boy VWBoy VW
16:56 05 Mar 24
Professioneel en betrouwbaar. Komt afspraken na en houden je het gehele project up to date d.m.v. telefonisch contact. Fijne samenwerking en contact. Zal HGT ook voor bekenden aanraden!!
Hein VendrikHein Vendrik
17:54 04 Mar 24
HGT heeft onze huis keurig geïsoleerd, gevoegd en geïmpregneerd. Het personeel werkt hard en vakkundig en de communicatie vanuit de backoffice is top! Daarom 5 sterren!
Johan BerkJohan Berk
19:40 20 Feb 24
Ons huis is door HGT Midden Nederland BV gereinigd, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Daarnaast hebben zij een aantal bakstenen vervangen en onze spouwmuur geïsoleerd. Ons huis uit de jaren '30 is enorm opgeknapt. Wij hebben de regelmatige contacten met Michael en Patrick gewaardeerd; wij wisten precies wanneer wat gedaan zou worden. De werknemers zijn erg aardig, werken netjes en hebben goed werk afgeleverd.
Demi SDemi S
11:52 19 Feb 24
HGT heeft onze voorgevel gereinigd, opnieuw gevoegd en vervolgens geimpregneerd. Daarnaast hebben ze hetzelfde bij onze schuur gedaan en onze achtergevel is deels gerepareerd en geimpregneerd.Het contact met het personeel was professioneel, vriendelijk en ze kwamen altijd op de afgesproken tijd. Alles is na de werkzaamheden keurig opgeruimd en schoongemaakt. Ook de ramen van de buren zijn netjes schoongemaakt.Wij zijn erg tevreden!
Pauline WesselinkPauline Wesselink
14:37 02 Feb 24
De spouwmuren van onze gevels zijn geïsoleerd, de oude voegen zijn verwijderd, de muren gereinigd, nieuwe voegen zijn aangebracht en geïmpregneerd tegen vocht. De schoorsteen is gerenoveerd, kreeg nieuwe voegen en is mooi bijgesmeerd. Het was alleszins de moeite waard om een poosje te wachten voordat HGT MIdden-Nederland tijd voor ons had, we zijn supertevreden met het resultaat. Bovendien was er fijn contact met de medewerkers en eigenaren. Tenslotte werd alles keurig opgeruimd, zelfs de ramen zijn gelapt. Rudy Schreijnders en Pauline Wesselink, Maarssen
Job de KogelJob de Kogel
18:05 22 Jan 24
De mannen van HGT Midden-Nederland B.V. hebben ons goed geholpen. We werden uitgebreid op de hoogte gehouden van de planning. Onze buren hadden hen ingeschakeld voor de gedeelde schoorsteen aan de zuidkant en onze helft van de schoorsteen aan de noordkant kon toen meteen mee. Alles ging in goed overleg en de werkmannen waren heel vriendelijk. Na afloop kregen we een reeks foto's van het resultaat
Leon van DuijvenvoordeLeon van Duijvenvoorde
20:25 19 Dec 23
HGT heeft onze voor - en achtergevel gereinigd. De achtergevel opnieuw gevoegd + geimpregneerd. Wij zijn super tevreden met het resultaat! Het personeel was professioneel , vriendelijk en komen op tijd. Alles is na de werkzaamheden keurig opgeruimd en schoongemaakt. Michael en het team super bedankt!
Marc DijkMarc Dijk
15:45 19 Dec 23
Afgelopen week ons huis, de muren laten isoleren door HGT.Wat is het heerlijk in een tijd waarin dingen minder lijken te worden, er een bedrijf is dat UITBLINKT in persoonlijk contact, voorbereiding, vakwerk en nazorg. Afspraak = afspraak. Fijne mensen en alles netjes opgeleverd. Het HGT Team is van harte aan te bevelen.
Patricia GrootPatricia Groot
12:32 23 Nov 23
HGT heeft zowel onze voor- als achtergevel gereinigd, opnieuw gevoegd ( waarbij de voegen aan de achterzijde eerst volledig zijn uitgehakt) en daarna geïmpregneerd.Een fijn bedrijf met goede communicatie voor en tijdens de werkzaamheden. De werkzaamheden gingen snel, waardoor wij weinig tot geen overlast hebben ervaren.Het weer zat niet altijd mee door veel regenval, waardoor er soms een dag niets gedaan kon worden. Dit werd netjes op tijd gemeld.Op de laatste dag werd alles netjes en schoon achter gelaten. We zijn erg tevreden met het eindresultaat!
js_loader