Gevel reiniging en spouwmuurisolatie Abcoude

Gevelreiniging
Van het gehele woonhuis in Abcoude op Haagwinde 49 hebben wij het metselwerk gereinigd d.m.v. stoomcleanen. Dit houdt in dat we de werkdruk van het waterkracht ter plaatsen zullen afstellen op de hardheid van het metselwerk en voegwerk maar het water zal 100 graden heet worden. Hierdoor worden alle algen en mossen van de gevel verwijderd. Dit is noodzakelijk indien de gevels een goede indringing nodig hebben voor het impregneren.

 

Voegen herstellen
het voegwerk dat is beschadigd zullen wij ophakken tot minimaal 10mm of tot aan het metselmortel. Nadat deze plekken stofvrij zijn gemaakt zullen wij het voegwerk herstellen in dezelfde kleur als het voegwerk wat er al in zit! Nu is de gehele gevel weer gedicht en hierdoor heeft impregneer 100% zijn functie!

 

Gevel impregneren
Het metselwerk is gereinigd d.m.v. stoomcleanen het voegwerk is gerepareerd nu gaan wij beginnen met het impregneren van de gevels. Wij brengen dit aan met een lagedruk pomp. Als de geveldelen zijn gehandeld met onze impregneer zullen wij het houtwerk afnemen en het glaswerk voorzien van bewassing! De impregneer is een transparante beschermlaag die gedurende 10 jaar ervoor zorgt dat regenwater niet in het metselwerk of voegwerk kan indringen maar er vanaf glijd! u krijgt ook 10 jaar garantie van ons!

 

Spouwmuurisolatie
Vooraf hebben wij de spouwmuren gecontroleerd of wij deze kunnen en mogen isoleren. Hiervoor moeten wij ons aan bepaalde richtlijnen houden die ons zijn opgelegd door IKOBKB. Dit is een organisatie waarbij wij zijn aangesloten zijn, die elk bedrijf in Nederland geregeld controleert of zijn de norm halen betreft isoleren.

het woonhuis kon na inspectie gewoon geïsoleerd worden, wij hebben kleine openingen in het voegwerk geboord om zo het isolatie materiaal in de spouwmuren te kunnen blazen. Naderhand zijn de gaten gedicht met voeg mortel in dezelfde kleur als bestaande voeg!

Schrijf een commentaar

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.