bodemisolatie t.b.v. het verduurzamen van de woning

Bodemisolatie aanbrengen

Bodemisolatie aanbrengen

 

3 woningen in Vinkeveen op de Pijlstaartlaan 30, 32 en 36 hebben wij verduurzaamd d.m.v. bodemisolatie aan te brengen en spouwmuurisolatie toe te passen. Op de bodem van de kruipruimte hebben wij een dek van 30 cm aangebracht. Dit is gedaan met het materiaal Neopixels HR ++ en dit voorkomt dat de kou via de vloeren het huis kan binnen dringen. Teven wordt dit materiaal vaak toegepast indien u last heeft van vochtige kruipruimtes of kruipruimtes die niet hoger zijn dan 50 cm.

 

Bodemisolatie met isolatieparels

Deze isolatieparels zijn duurzaam en behouden altijd hun isolatiewaarde. Tevens zijn ze bestand tegen schimmels, vocht en diverse natuurlijke zuren. De parels worden door middel van luchtdruk, via het kruipgat of kruipluik, de kruipruimte ingeblazen. De aan te brengen laag in de kruipruimte is afhankelijk van de gewenste isolatie-waarde.

 

Spouwmuurisolatie

 

Ook de spouwmuren van de woningen in Vinkeveen hebben wij verduurzaamd. Dit is gedaan d.m.v. spouwmuurisolatie aan te brengen met het materiaal Supafil HR +. (witte inblaas wol) Kleine gaten zijn er geboord in het voegwerk, door de kleine openingen wordt het isolatie materiaal de spouwmuren ingeblazen en dit zal weer in pakket vormen in de spouwmuren. Hierdoor heeft u minder warmte verlies en zal u de kosten voor het isoleren gemiddeld in 4 jaar tijd terug hebben verdient. Wooncomfort merkt u vanaf minuut 1.

Schrijf een commentaar

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.