gevelonderhoud nav vies metselwerk. lage druk reinigen, warm water

Gevelreiniging Vinkeveen

Gevelreiniging

Het woonhuis in Vinkeveen op Waterrijck 12 is opgebouwd uit witte stenen. Helaas hebben deze stenen veel last van zichtbare vervuilingen. Gelukkig hebben de bewoners optijd aan de bel getrokken zodat grotere kosten uitbleven. Zorg dat u de gevels van u woning optijd reinigt. Dit voorkomt dat het voegwerk vervangen hoeft te worden. Wij reinigen namelijk met gepaste druk en met heet water. De tempraturen kunnen oplopen tot 150 graden heet water. (steam+ reinigen) De druk van het water zullen wij afstellen op de ondergronden. (metselwerk en voegwerk) D.m.v. deze methode om te reinigen branden we de gevels schoon van algen en mossen en lichte atmosferische vervuilingen. Als het huidige voegwerk nog van goede kwaliteiten zijn zal het huidige voegwerk niet beschadigen.

 

Reparatie voegen

Nadat de gevels zijn gereinigd zullen wij de betreffende geveldelen toch controleren of slecht voegwerk, mocht het voegwerk beschadigd zijn dan  zullen wij dit herstellen in de originele staat. Het beschadigde voegwerk wordt verwijderd, stofvrij gemaakt om vervolgens te worden afgevoegd in bestaande voegkleur van het woonhuis.

 

Gevel impregneren

 Als het metselwerk en voegwerk uit uitgehard en opgedroogd kunnen wij starten met het impregneren van de betreffende gevels. Het impregneer product  wordt aangebracht d.m.v. lagedruk pomp in een nevelsysteem of een vloeisysteem. De gehele gevel wordt goed verzadigd met gevel impregneer. Naderhand worden alle ramen bewassen / gelapt en het houtwerk wordt door ons afgenomen.

 

Garantie

 Wij geven een garantie van 10 jaar op de waterafstootbaarheid van het impregneer product.      

Schrijf een commentaar

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.