gevelonderhoud Nederhorst den Berg, garantie werk 10 jaar later

Gevelonderhoud Nederhorst den Berg

Gevelonderhoud

 

Bijna 10 jaar geleden hebben wij een huis mogen onderhouden in Nederhorst den Berg. De bewoners vonden toen de gevel niet mooi na alle vervuilingen die in de loop der jaren op de gevel is gaan aangroeien. Tevens was het voegwerk toen al niet meer van een goede kwaliteit. Daarom hebben de bewoners gekozen om het metselwerk te reinigen d.m.v. zandstralen. (hierdoor krijg je de originele kleur weer terug) Het voegwerk compleet te vervangen en het metselwerk en voegwerk beschermen met gevel impregneer.

 

Afbreuk geveldelen

 

Helaas slijt de beschermlaag door zure regen en UV stralingen. Hierdoor zullen op de regengevels (zuid, westen) de algen en mossen in de loop de jaren weer kunnen gaan aanhechten. Op het moment dat dit weer gaat gebeuren wordt in de loop der jaren de gevel weer aangetast door vervuilingen. Voorkom dus grotere problemen en laat u gevels tijdig reinigen onder lage druk en met heet water. (steam+ reinigen) Hierdoor zullen alle algen en mossen dood branden van de ondergronden zonder de ondergronden te beschadigen. Het voegwerk is 10 jaar geleden al vervangen en zal dus niet opnieuw gedaan hoeven te worden, echter zullen wij de geveldelen wel controleren op gebreken en waar nodig zullen wij dit herstellen.

 

Gevel impregneren

 

Als de geveldelen opnieuw zijn gereinigd, het voegwerk en metselwerk gecontroleerd en gerepareerd kunnen wij starten met het aanbrengen van gevel impregneer.  De gevel impregneer is een product dat wij d.m.v. een lage druk pomp dicht zullen vloeien over de betreffende geveldelen. Deze beschermlaag voorkomt dat regenwater kan indringen in de ondergronden, hierdoor zal de uiterlijk van de geveldelen mooier blijven.

Schrijf een commentaar

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.