gevelreiniging Almere, last van vervuiling! wij stoomcleanen!

Gevelreiniging Almere

Gevelreiniging

HGT geveltechniek heeft in Almere ( aan de wind) diverse woningen gereinigd d.m.v. stoomcleanen
De uit witte bakstenen gebouwde villa’s zijn in de loop der jaren zwaar vervuild geraakt. Helaas zie je op witte stenen alles waardoor je voor het reinigen eerder aan de bel moet trekken, ook werkt het niet mee dat deze villa’s aan het open water staat, hierdoor hebben deze villa’s meer kans op zware windstoten of regenval!
Wij hebben het metselwerk gereinigd d.m.v. stoomcleanen. Dit betekend dat het tempratuur van het gereinigde water rond de 150 graden zit. De werkdruk word ter plaatsen afgesteld op de hardheid van het metselwerk en voegwerk om zo schade hieraan te ontzien!

 

Voegen

Het voegwerk van deze villa’s worden nadat deze zijn gereinigd gecontroleerd op gebreken. Mocht het voegwerk beschadigd zijn geraakt zullen wij deze hertellen. Het voegwerk word opgehakt, schoongespoeld en in de zelfde kleur afgevoegd! Bij reparatie voegwerk is er altijd kans op kleurverschil, maar door onze jaren lange ervaring kunnen wij dit als geen ander weer prachtig achterlaten!

 

Impregneren

Nadat het metselwerk is gereinigd, de voegen gerepareerd zijn kunnen wij starten met het impregneren van de geveldelen. Wij zullen met een lagedruk pomp d.m.v. een nevel of vloeisysteem het impregneer product aanbrengen! Als het impregneer is aangebracht zullen wij de ramen bewassen en de kozijn afnemen!

Schrijf een commentaar

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.