Gevelreiniging n.a.v. lekkage woonhuis, gevel impregneer erna

gevelonderhoud en gevelreiniging Zegveld

Gevelreiniging / stoomcleanen

In Zegveld op Rondweg 46 hebben wij het hele woonboerderij voorzien van gevelreiniging. Al het metselwerk hebben wij gereinigd d.m.v. stoomcleanen. Het voordeel van stoomcleanen is, dat de werkdruk van het waterkracht word aangepast op de hardheid van het metsel- en voegwerk. Het tempratuur van het water zal rond de 140 graden heet zijn. Hierdoor zullen alle algen en mossen van de gevel dood branden. Dit is noodzakelijk voor een goede indringen van het impregneer product! Het voegwerk raakt door deze behandeling niet tot nauwelijks beschadigd!

 

Gevelonderhoud / voegen herstellen

Nadat het metselwerk is gereinigd d.m.v. stoomcleanen gaan wij het voegwerk controleren op gebreken. Mocht het voegwerk beschadigd zijn, zullen wij deze ophakken tot aan de metselmortel en stofvrij maken om vervolgens af te worden gevoegd in bestaande voegkleur van het woonhuis. Nu al het voegwerk is gecontroleerd, gerepareerd en het metselwerk is gereinigd gaan wij beginnen met het impregneren van het metselwerk en voegwerk.

 

Gevelonderhoud / gevel impregneren

Als de ondergrond droog is kunnen wij beginnen met het impregneren van de geveldelen. Gevel impregneren is een beschermlaag op het metsel- en voegwerk wat transparant is, dit product zorgt ervoor dat regen niet meer in het metsel- en voegwerk kan indringen maar eraf parelt! Hierdoor kunnen algen en mossen minder snel op het metselwerk gaan groeien, blijft de gevel mooi droog waardoor het voegwerk veel minder te verduren krijgt en dus ook langer mee kan gaan! Deze beschermlaag blijft 10 jaar actief! u krijg van ons ook 10 jaar garantie op het impregneer product!

De bewoners van dit woonhuis hebben ervoor gekozen op een deel van het woonhuis ( zuid, zuid/west geveldelen) te behandelen met een krachtigere impregneer product, de rede hiervan is dat deze regenkanten het zwaar te verduren krijgen met de harde wind en regen vanuit de polder!

Schrijf een commentaar

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.