Groot onderhoud VvE complex Bankrashof in Amstelveen

Gevelonderhoud Amstelveen

Gevelreiniging – stoomcleanen

Bij de voorinspectie is gebleken dat het voegwerk van de oostgevel in prima staat is! Deze gevel is alleen in de loop der jaren vervuild geraakt. Om een goede indringing te krijgen voor het impregneren van deze oostgevel is stoomcleanen noodzakelijk. Omdat het voegwerk blijft zitten zullen wij het waterdruk verlagen zodat het voegwerk niet beschadigd raakt. Het temperatuur van het water word ruim 100 graden aan de norsel, hierdoor brand de vervuiling van het metselwerk en voegwerk.

 

Gevelrenovatie – voegen herstellen

Nadat het metselwerk is gereinigd d.m.v. stoomcleanen zullen wij het voegwerk controleren op gebreken. Mocht het voegwerk beschadigd zijn of beschadigd zijn geraak na het reinigen zullen wij het voegwerk ophakken tot aan de metselmortel. Naderhand word het afgevoegd in bestaande voegkleur! 

 

Spouwmuurisolatie

Het isoleren van uw spouwmuren met Knauf Supafil kent de nodige voordelen. HGT geveltechniek zet ze voor u op een rijtje:

• Knauf Supafil heeft een zeer hoge isolatiewaarde(lambda-waarde = 0,034 W/m.K) en maakt hierdoor een hoge besparing op uw energierekening mogelijk.

• De kosten om uw woonhuis te isoleren is terug verdiend in 4 a 5 jaar aan stookkosten.

• De glaswolvlokken zijn waterafstotend en voorkomen vochttransport van binnen naar buiten.Het bestrijden van de aanwezigheid van vocht binnen uw spouw zorgt ervoor dat uw muren minder gevoelig zijn voor schimmels en bacteriën

• Supafil zorgt voor een toename in de temperatuur van uw binnenmuur

• De isolatie van uw spouwmuur met glaswolvlokken zorgt voor een goede verdeling in uw spouw.

• Supafil spouwmuurisolatie van Knauf is brandwerend, goed voor het milieu en onaantrekkelijk voor ratten en muizen.

 

Gevelonderhoud – gevel impregneren

Nu alle werkzaamheden zijn uitgevoerd kunnen wij starten met het impregneren van de oostgevel. Gevel impregneer is een product wat wij d.m.v. lagedruk pomp aanbrengen. Deze beschermlaag is transparant en werkt geduurde 10 jaar water afstotend. Hierdoor heeft vocht geen kans om in te dringen in het metselwerk of voegwerk maar kunnen algen en mossen ook veel minder gemakkelijk aangroeien!  

Schrijf een commentaar

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.