isoleer dit jaar u woning en profiteer nu nog van de subsidie

Spouwmuurisolatie Uithoorn

Spouwmuurisolatie

 

De bewoners in Uithoorn op de Thamerweg 36 en 37 hebben geen spouwmuurisolatie vanuit de bouw meegekregen. Alle woningen voor 1974 hebben GEEN spouwmuurisolatie meegekregen tijdens de bouw. Wij kunnen met de nieuwste technieken deze spouwmuren weer opnieuw voorzien van spouwmuurisolatie. Wij zullen kleine openingen boren in de voegen. Het boorpatroon zorgt ervoor dat alle isolatie overal terecht komt, hierdoor zal de gehele spouwmuur voorzien zijn van spouwmuurisolatie. Als het isolatie materiaal is aangebracht zullen de gaten opnieuw worden afgevoegd in bestaande voegkleur, hierdoor valt het haast niet op dat de spouwmuren voorzien zijn van spouwmuurisolatie. 

Besparing spouwmuurisolatie

 

Afhankelijk van de aantal vierkante meters, woonsituatie, stookkosten, spouwbreedte kunnen de kosten voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie terug worden verdient. Gemiddeld staat er 3 tot 6 jaar voor. Wooncomfort zal u vanaf minuut 1 merken. U gaat merken dat de temperatuur van de woning langer gehouden blijft op het moment dat de kachel uit gaat, en op het moment dat de kachel weer aangaat zal de temperatuur sneller op het gewenste niveau zijn.

 

Isoleren van spouwmuren

 

Het isoleren van de spouwmuren is binnen 1 werkdag gerealiseerd. De werkzaamheden zullen schoon worden opgeleverd en de spouwmuren zullen opgevuld zijn met isolatie materiaal van Supafil.  

Schrijf een commentaar

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.