Last van doorslaande gevels? HGT renoveerd al meer dan 20 jaar!

Gevel reiniging Loenen aan de Vecht

Gevelonderhoud

De bewoners op de Graaf Florislaan 8 in Loenen aan de Vecht kwamen met de vraag of wij iets kunnen beteken voor ze aangezien zei last hebben van vocht problemen in huis. Bij inspectie is gebleken dat de huidige staat van het voegwerk slecht is, hierdoor kan regenwater gemakkelijk de gevels indringen met lekkage als gevolg!

De voeghardheid was lager dan 20 VH. Onder de 20 VH word geadviseerd om het voegwerk is zijn geheel te vervangen, repareren heeft geen zin meer!

 

Voegen

Het bestaande voegwerk hakken wij uit tot minimaal 10 mm, hierdoor ontstaat een goede hechting voor het nieuw aangebrachte voegwerk! Het uithakken van het oude voegwerk doen wij met een nat hak systeem, dit betekend dat tijdens het uithakken van het voegwerk geen fijn stof meer vrij komt! Nadat het oude voegwerk is uitgehakt zullen wij het metselwerk reinigen d.m.v. stoomcleanen.

 

Vocht in muur

Nadat er nieuw voegwerk is aangebracht en is uitgehard, het metselwerk is gereinigd d.m.v. stoomcleanen kunnen wij het metselwerk en voegwerk beschermen met impregneer. Dit is een product dat ervoor zorgt dat regenwater niet meer kan indringen maar van de gevels afglijd. Hierdoor blijven de voegen langer goed en met metselwerk word hierdoor minder snel vies. Deze beschermlaag blijft gedurende 10 jaar actief! u krijg hier ook garantie op van ons!

Schrijf een commentaar

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.