lekkage woning zwammerdam, 10 jaar garantie HGT geveltechniek

Gevelreiniging Zwammerdam

Gevelreiniging d.m.v. zandstralen

Om het metselwerk een mooie uitstraling te geven zonder dat het metselwerk beschadigd raakt is ervoor gekozen om de geveldelen te reinigen d.m.v. zandstralen via het Torbo straal systeem. Door lagedruk, water en een speciale ronde zandkorrel polijsten wij het metselwerk. Hierdoor zal de originele kleur van het metselwerk weer terug komen.

 
Gevelrenovatie: voegen

Het bestaande voegwerk is een knipvoeg. Een knipvoeg is zo sterk dat het niet compleet vervangen hoeft te worden. gemiddeld gaat een knipvoeg of een snijvoeg 150 jaar mee.
Nadat de betreffende geveldelen zijn gereinigd d.m.v. zandstralen en schoon zijn gespoeld met een stoomcleaner kunnen wij het voegwerk en metselwerk controleren op gebreken.

Beschadigd voegwerk hebben wij opgehakt tot minimaal een diepte van 1cm, schoongespoeld voor een goede hechting. Na droging kunnen wij de nieuwe voegen aanbrengen. Wij zullen de kleur van de voegen aanhelen op de bestaande voegen van de kerk.

 

Gevelrenovatie: muur herstellen

In de geveldelen van de kerk zitten talloze oude doorvoeren, ontluchting gaten, en worden diverse kozijnen verplaats in de geveldelen. Kortom een is er een heleboel beschadigd metselwerk aan de kerk. Door veranderingen in geveldelen zijn de originele gevelstelen niet in de puinbak terecht gekomen maar hebben wij deze opnieuw gebruik zodat er geen verschil is.

Beschadigd metselwerk of gaten in de gevel door bouwveranderingen hebben wij dicht gemetseld met de originele gevelstenen.

 

Impregneren

Na uitharding van het nieuwe aangebrachte voegwerk en metselwerk en een droge ondergrond kunnen wij starten met het aanbrengen van impregneer. Impregneren van de geveldelen voorkomt dat regenwater gedurende 10 jaar niet meer kan indringen.

Dit vertraagd het proces dat algen en mossen kunnen aangroeien tevens zal het voegwerk minder last hebben van de weersinvloeden en zal daarom dan ook een langere levensduur hebben.

Wij geven 10jaar schriftelijke garantie op het waterafstootbaarheid van het impregneer product.

Schrijf een commentaar

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.