Metselwerk zandstralen voor de mooiste eind resultaat

Gevelreiniging d.m.v. zandstralen

Zandstralen

 

Het metselwerk van het woonhuis in het Noorden op Voorweg 23 is in de loop der jaren zwaar vervuild geraakt door atmosferische vervuilingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan auto’s of vliegtuig verkeer maar ook zure regen geeft afbreek aan metselwerk en voegwerk. Het metselwerk in het Noorden op Voorweg 23 was dusdanig vervuild geraakt dat gevelreiniging d.m.v. steam+ (heet water reinigen)niet het gewenste resultaat gaf. Daarom is ervoor gekozen om het metselwerk te reinigen d.m.v. zandstralen. D.m.v. het metselwerk te zandstralen heeft dit het mooiste resultaat aan de betreffende geveldelen.

 

Er wordt gestraald volgens het Torbo straal systeem;

Na het uithakken/slijpen van het bestaande voegwerk kunnen wij de gevels reinigen, door de gevels te zandstralen geeft dat uiteindelijk het mooiste resultaat en zal dit qua steenkleur het dichts naderen van het origineel. Voor aanvang van de straalwerkzaamheden zullen we de raamkozijnen afplakken of zullen wij werken met straalborden, hierdoor voorkomen wij schade aan de ondergronden van het kozijn of glas.

 

Het betreffende metselwerk zal d.m.v. fijnzand (eurofinesche) worden gestraald. Er zal gebruik worden gemaakt van een zogenaamde Torbo-straalunit, door de combinatie van zand, water en een lage straaldruk,  welke kan worden geregeld d.m.v. een doseer ventiel is de schade aan de ondergrond vrijwel uitgesloten.

Schrijf een commentaar

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.