optrekkend vocht problemen? HGT kan ze eenvoudig bestrijden!

Injecteren tegen optrekkend vocht

Injecteren tegen optrekkend vocht.

De bewoners in Abcoude op de Heinenkuithof 12 hebben last van schimmels op de binnen kant van de muren ter hoogte van de plint. Dit wordt veroorzaakt door optrekkend vocht. Voorkom dit probleem en laat een professioneel bedrijf de werkzaamheden uitvoeren.

 

Beschrijden optrekkend vocht.

Optrekkend vocht is een groot probleem bij voornamelijk oude huizen. Dit wordt veroorzaakt door verschillende factoren. Grondwater dat tegen het metselwerk aanstaat veroorzaakt dat het water via het metselwerk kan indringen. Als er genoeg grondwater staat dan kun je aan de buitenkant van de woning een hele natte rand in je metselwerk zien.

Als dit jaar in, jaar uit nat blijft zal het op den duur het metselwerk en voegwerk aangetast worden en kunnen bewoners schimmelvorming krijgen. Dit zal vaan goed zichtbaar zijn aan de onderkant van de woning ter hoogte van de plint.

 

Injecteren muur

Wij adviseren daarom om beide muren te injecteren tegen het optrekkend vocht. Nu kan het vocht nooit meer via het metselwerk indringen en zal schimmel niet meer terug keren. Met beide muren bedoelen wij de buitenmuur en de binnenmuur. Aan de buitenmuur zal u tijdens de werkzaamheden weinig last hebben, voor de binnenmuur moeten we wel binnen zijn. We zullen de plint verwijderen en ter hoogte van de plint worden de gaten geboord. Naderhand zullen wij de gaten volspuiten met het middel dat voorkomt dat vocht kan indringen.

 

10 jaar garantie.

Wij geven een garantie van 10 jaar op de werking van het injecteer product.

Schrijf een commentaar

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.