verf verwijderen zonder beschadigingen aan de ondergronden!

Verf verwijderen muur Mijdrecht

Verf verwijderen muur

 

HGT is een specialist op het gebied van het verwijderen van verf van het metselwerk. Wij zullen de betreffende geveldelen eerst voorbehandelen met een biologische verf afbijt. Dit zorgt ervoor dat het verf losweekt van het metselwerk. Omdat het op een biologische basis is zal de buitentemperaturen wel minimaal 10 graden moeten zijn. Na een inwerk periode van 2 uur tot 24 uur zullen wij de betreffende geveldelen gaan reinigen d.m.v. steam+ reinigen. De temperaturen van het wateren zullen oplopen tot 150 graden heet water, hierdoor zullen de verflagen verbranden van het metselwerk. Als het goede kwaliteit verf is of er zitten meerdere lagen op heeft u kans dat dit nog een keer herhaald moet worden. De druk van het water zullen wij ter plaatsen afstellen op de hardheid van het metselwerk en voegwerk. De werkdruk is dus niet belangrijk bij het verwijderen van verf op de muren maar de temperatuur en de biologische verf afbijt.

 

Zandstralen

 

Mochten er nog verfresten of hechtingslagen zichtbaar zijn kunnen wij als laatste de betreffende geveldelen nog voorzien van zandstralen. Dit zullen wij doen onder hele lage druk en met zand, hierdoor worden de laatste restanten van het metselwerk of voegwerk gepolijst. Dan moet er minimaal 80% van het verf verwijderd zijn d.m.v. steam+ reinigen. Dit was niet nodig op het werk in Mijdrecht op de Grutto 9.

 

Voegwerk reparatie

 

Als het meezit dan kan het huidige voegwerk behouden blijven. Wel zullen wij de betreffende geveldelen controleren op gebreken. Mocht het voegwerk beschadigd zijn dan zullen wij dit herstellen is bestaande voegkleur.

Schrijf een commentaar

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.