Beton latei aanbrengen kozijn Amstelveen

Gevelonderhoud Amstelveen

HGT Midden-Nederland B.V. heeft in Amstelveen op de Rambaldolaan 9 de volgende werkzaamheden uitgevoerd;

 

1) Een latei aanbrengen aan de achterzijde van het woonhuis.

2) Huur, transport, hang en klimmateriaal, aan- en afvoer bouwmaterialen en afvoer bouwpuin.

Testimonials

onderhoud van de woning Amstelveen

 

Werkomschrijving 1: Beton latei aanbrengen.

Het metselwerk aan de achterzijde van het woonhuis ( 1 raam op de 1ste verdieping) is kapot en verzakt. Dit is vermoedelijk ontstaan na het verwijderen van het oude kozijn. Wij zullen het metselwerk boven het raam verwijderen, we proberen de stenen zoveel mogelijk heel te houden zodat deze later weer gebruikt kunnen worden.

Als het metselwerk is verwijderd kunnen wij een nieuwe latei aanbrengen. Er zijn verschillende soorten latei, beton of staal. Het maakt voor de prijs en werkzaamheden niet uit waarvoor er gekozen wordt. Een beton latei is na het aanbrengen zichtbaar in de gevel, een stalen latei is weggewerkt achter het metselwerk.

Aan het aanbrengen van de latei zullen wij het metselwerk weer aanhelen. We proberen zoveel mogelijk originele stenen te hergebruiken, mochten er stenen kapot zijn gegaan zullen wij deze stenen vervangen voor nieuwe gevelstenen. Als jullie nog ergens originele stenen kunnen vinden heeft dat de voorkeur i.v.m. eventuele kleurverschillen. Ook zullen wij het voegwerk aanhelen.