Gevelonderhoud Abcoude

Het woonhuis in Abcoude op de Koppeldijk 28 is in de loop der jaren vervuild geraakt door atmosferische vervuilingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan auto’s of vliegtuig verkeer, ook de bomen rondom een woning kunnen ervoor zorgen dat de gevel eerder last heeft van algen en mossen vervuilingen. Daarom adviseren wij om de gevels tijdig te reinigen zodat vervuiling niet te diep in de ondergronden kan indringen. Als de vervuiling te diep in de ondergronden is gedrongen krijgen wij deze ondergronden niet meer schoon zonder deze onder gronden te beschadigden.

Reinigen metselwerk

Al het metselwerk van het woonhuis is door ons gereinigd onder lage druk en met warm water. De werkdruk is ter plaatsen afgesteld op de hardheid van de ondergrond maar zal ongeveer 100 bar zijn en 60 graden warm water. Hierdoor verdwijnen alle algen en mossen van de geschilderde geveldelen van het woonhuis.

Conserveren houtwerk

Alle trespa geveldelen van het woonhuis (boeidelen, dakkapellen en kozijnen) zijn door ons eerst voorbehandeld met een ontvetter. Deze geveldelen worden eerst voorbeneveld met een ontvetter en met lichte schuurpats worden deze geveldelen geboend. Na een inwerk periode van minimaal 15 minuten worden deze geveldelen onder lage druk en met warm water afgespoeld. Als u te lang wacht om deze geveldelen te reinigen trekt de vervuiling te diep in de ondergrond, hierdoor krijgen we deze geveldelen niet helemaal meer schoon. Voorkom dus grote problemen en laat tijdig u woning reinigen.

Ramen bewassen

Nadat alle geveldelen zijn gereinigd en behandeld zijn door HGT Midden-Nederland – Geveltechniek zullen wij de ramen en kozijnen van het woonhuis weer bewassen en schoon opleveren. De puntjes op de i zetten hoort bij ons vakgebied. Wij komen aan, maken u woning schoon, leveren de werkzaamheden op met de opdrachtgever de wij zorgen ervoor dat we woning er weer netjes en verzorgt bij staat.

Bron: HGT geveltechniek