Gevelonderhoud Uithoorn

Gevelonderhoud Uithoorn

In Uithoorn op de Gouwezee 16 hebben wij de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

  • Gevels reinigen (steam + reinigen)
  • Voegwerk reparatie
  • Impregneren gevels

 

Gevels reinigen

Gevels kunnen op verschillende manieren worden gereinigd. Het metselwerk van deze woning leent zich het beste voor om te reinigen d.m.v. steam + reinigen. De werkdruk wordt ter plaatsen afgesteld op de hardheid van de ondergronden (metselwerk en voegwerk) de temperatuur van het water zal oplopen tot 150 graden heet water. (stoom reinigen) D.m.v. deze methode van reinigen branden wij de gevels schoon zonder de ondergrond te beschadigen.

 

Voegwerk reparatie

Nadat de gevels zijn gereinigd zullen wij het voegwerk controleren op gebreken. Mocht er slecht voegwerk aanwezig zijn dan zullen wij dit ophakken, de ondergrond wordt stofvrij gemaakt om later te worden afgevoegd. Als de gehele gevel is gecontroleerd en gerepareerd is gaan wij de gevels beschermen tegen weersinvloeden. Dit zullen wij doen met gevel impregneer.

 

Impregneren gevels

Door gevels te impregneren voorkom je verdere verval van de gevels. Gevel impregneer zorgt ervoor dat regenwater niet meer via de gevels kan indringen. Het impregneer product is transparant en ademend dus eventuele vocht in de muren kan er wel uitzweten. Deze beschermlaag blijft 10 jaar goed maar helaas wordt de toplaag aangetast door uv-stralingen en zuren regen.

 

Garantie

wij geven 10 jaar garantie op onze geleverde diensten.

 

Commentaren voor deze post zijn gesloten.